Praktijk info

De praktijk is gevestigd aan 't Rikkelder 22-C te Ruurlo.
Dit is 200 meter van de dorpskern van Ruurlo en 700 meter van het trein- en busstation.

Telefoon: 0573 - 45 36 04

Praktijkuren zijn dinsdag t.m. vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur.

Behandelingen vinden uitsluitend plaats op afspraak, ik houd geen inloopspreekuur.
Wel bied ik u de mogelijkheid om geheel vrijblijvend en kosteloos op een kennismakingsgesprek te komen. We kunnen dan samen bekijken of uw klachten geschikt zijn om door mij behandeld te worden.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden de kosten van de consulten geheel of gedeeltelijk, mits u aanvullend verzekerd bent (alternatieve geneeswijzen/complementaire geneeswijzen). Informeer bij twijfel vooraf bij uw verzekeraar.
De eigen bijdrage is niet van toepassing op consulten kinesiologie.

Tarieven 2022:
Standaard consult 1 uur 85,00
Kort consult max. 45 min.65,00
Kort consult max. 30 min.45,00
Telefonisch consult max. 15 min.25,00

Ik ben erkend lid van de beroepsvereniging LVNT (Landelijke Vereniging van Natuurgeneeskundig Therapeuten) en ik ben RBCZ® registertherapeut.

     

Informatie over Klacht en Tuchtrecht
Ik ben aangesloten bij het SCAG Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen. Bij deze Stichting kunt u via mijn beroepsvereniging LVNT met uw klachten terecht.

Als therapeut doe ik er alles aan u op een goede en respectvolle manier hulp te bieden. Toch kan het voorkomen dat u ergens niet tevreden over bent. Ik stel het dan ten zeerste op prijs dat u mij daarop aanspreekt. Mochten wij er samen niet uitkomen dan kunt u gebruikmaken van een gratis klachtenfunctionaris. Deze zal u ondersteunen bij het formuleren van uw klacht of onvrede en bij het onderzoeken van oplossingen.
Mocht het bovenstaande onverhoopt aan de orde zijn, LVNT info@lvnt.nl of tel. 033-4726003